Спортивного телеведучого прибило декораціями у прямому ефірі: Епічне відео стало вірусним і підірвало мережу

Курйозний і водночас дуже небезпечний випадок трапився в студії колумбійської версії спортивного телеканалу ESPN. Ведучий програми Карлос Ордус постраждав унаслідок падіння на нього частини декорацій, яка відірвалася від стіни, передають Патріоти України.

Журналіста притиснуло до столу, а його колеги злякано відреагували на інцидент, однак отримали команду, що потрібно продовжувати роботу. "Спокійно, спокійно", - чути голос за кадром. Через 15 секунд після цього модератор шоу все ж наважився зупинити програму та оголосив про рекламну паузу. Відео розлетілося Мережею та стало активно обговорюватися юзерами.
Пізніше Ордус прокоментував випадок у Twitter, повідомивши що не отримав серйозних пошкоджень "Я повинен сказати всім, хто писав і підтримував після інциденту минулого вечора, що зі мною все добре. Слава богу, після медичного огляду і обстеження лікарі не знайшли нічого серйозного - тільки синець і ґуля на носі, жодних переломів. Спасибі всім, хто турбувався", - написав Ордус.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...