Стало відомо, навіщо нападник з криками "Аллах Акбар" атакував будівлю Харківської ОДА

У

Як повідомлялось, у Харкові чоловік розбив скло на вхідних дверях обласної державної адміністрації. Попередньо встановлено, що нападник таким чином хотів привернути увагу місцевих депутатів. Про це йдеться в повідомленні управління поліції Харківської області, зазначають Патріоти України.

"Особу зловмисника було встановлено. Ним виявився 19-річний житель селища Мала Данилівка. Він пояснив, що своїми діями хотів привернути увагу, щоб до нього на розмову вийшли депутати", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, за даними місцевих ЗМІ, чоловік викрикував фразу "Аллах Акбар", коли бив скло.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...