Сталося справжнє диво: У Львові лікарі врятували дружину священика з 90% ураженням легень (фото)

Лікарі Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова врятували дружину священника, у якої легені були вражені на 90%. Мати шістьох дітей була у відділенні інтенсивної терапії 15 діб і перебувала на штучній вентиляції легенів. Пізніше її перевели в терапевтичне відділення, передають Патріоти України.

Для її лікування медики використовували апарат для штучної вентиляції легенів, підключали систему моніторингу, яка працювала цілодобово і стежила за усіма показниками, що забезпечують життєдіяльність. Про це львівська лікарня повідомила на своїй сторінці в Facebook. Зараз пацієнтці вже не потрібен кисень. Вона утримує задовільні показники сатурації крові і знаходиться на оксигенотерапії.

"Нам це вдалося, ми щасливі і разом з усією країною молимося, щоб пацієнтка швидше повернулася до своїх діток, які її чекають вдома і зустрілася зі своєю новонародженою дочкою", - розповіли лікарі.

У грудні жінку на 7 місяці вагітності перевели у відділенні інтенсивної терапії з тяжким респіраторним дистресом легенів і тромбоемболією легенів.

При цьому показники крові говорили про те, що є також наростаюча дихальна недостатність і кисню не вистачає ні жінці, ні плоду. Після цього їй зробили кесарів розтин.

Користувачі мережі кажуть, що це справжнє диво.

  • Бог почув наші молитви. Дякую Господу Богу за його опіку над Катериною, і допомогу нашим шановним лікарям правильно і вчасно надавати допомогу хворим. Господи захищай їх і підтримуй, ви герої, низько схиляю голову перед вашим високим професіоналізмом, а Каті повного одужання !!!
  • Це справжнє диво Боже, вчинене руками лікарів;
  • Різдвяне диво. Дай Бог здоров'я вам і вашим рідним. Браво бригаді медиків, ви кращі;
  • Це не диво. Це важка праця лікарів. Це їх рубці на серці, це їх нерви, це їх здоров'я, це їх перемога! Спасибі. Вклоняюся. Хворвй якнайшвидшого одужання.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...