Стендап-комік із Одеси потрапив у скандал через привласнення грошей на ЗСУ

Стендап-комік із Одеси Ярослав Титаренко потрапив у скандал через привласнення грошей, які збиралися на благодійних концертах на потреби ЗСУ. Колега гумориста Кирило Осадчий заявив, що той систематично "позичав" кошти з картки, а потім повертав їх у неповному обсязі. За словами Осадчого, Титаренко привласнив собі близько 32 тисяч гривень. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України.

Коміки відкладали гроші із продажу квитків на купівлю автомобіля для українських військових. "Ярослав узяв із цього основного збору, за моїми підрахунками, 52 829 гривень, з яких повернув на неї 19 454 гривні. Де поділися ще 32 тисячі гривень – невідомо... Зараз я спілкуюся ще паралельно з юристами, проводжу з ними консультацію, наскільки ми можемо його до цього всього залучити", – прокоментував Кирило.

Пізніше, як згадав стендапер, колега пообіцяв повернути на рахунок ще 20 тисяч гривень, а за 12, що залишилися, відповіді не надійшло. Після заяви Осадчого щодо вчинку Титаренка, інші коміки, які також брали участь у благодійних концертах, почали в соцмережах вибачатися перед аудиторією за ситуацію, що склалася.

Сам же "винуватець свята" заперечує, що привласнив собі кошти. Титаренко підтвердив, що знімав гроші з картки та використав їх у особистих цілях, проте зазначив, що пізніше все повернув.

Ярослав визнав свою провину та безчесність вчинку, за що вибачився. "Компанія, в якій я працюю, виділяла мені кошти на інший збір, 19 травня мені надійшло 20 тисяч від моєї компанії, на карту, яку я створив для цього збору. Про цю суму ніхто не знав крім мене та компанії, я планував її докласти до загального збору (йдеться про кошти, які коміки збирали на авто для ЗСУ – ред.), але, по суті, вчинив дуже погано, я з карти, на яку приходили гроші, певний період часу позичав гроші і повертав суму на місце", – прокоментував гуморист.

Також Ярослав додав, що після того, як спалахнув скандал, він попросив керівництво вирахувати з його зарплати 20 тисяч гривень. Щодо коштів, які стендап-артисти збирали для ЗСУ, то їх Титаренко, як розповів він сам, на особистій зустрічі передав Кирилу Осадчому в повному обсязі.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...