Стріляють безперервно: Мешканці Донбасу розповіли про реальну ситуацію в зоні розведення сил

Жителі Богданівки, яка виявилася третім населеним пунктом, де проводилося розведення сил на Донбасі, розповіли, як насправді все зараз йде і чи вщухли обстріли, передають Патріоти України.

"Розведення, відведення, підведення. Бахкали, бахкають і будуть. Весь Донецьк б'ють. Що тут зміниться? Тільки якщо все закінчиться, тільки тоді зміниться. Ви говорите: "Вибори були ..." Ну ось, а тепер ще землю продавати хочуть, а інші кажуть, що не треба продавати. Одні хочуть по-своєму, інші по-своєму. Кожен за своє калатає. Так і тут: кожен різне хоче. Одні - одну владу, інші - іншу владу, а стріляти хочуть всі", - розповіла місцева мешканка, бабуся Рая, одна з восьми людей, які залишилися в Богданівці.

А дід Федір взагалі не виглядає на свої майже 90 років, але як тільки починає говорити, стає все зрозуміло: він дуже тягне слова, підбираючи кожне з них, як ключі.

"Сказали нам, що буде розведення. А що воно. Куди воно. Сказали нам:" Розведення пройшло ". А для нас нічого не змінилося. Все одно бухкають. Як вечір починається, і всю ніч", - поділився своєю думкою він.

Практично ніхто з місцевих жителів не вірить в кінець війни: в їхньому світі Росія не може програти або виграти, як і Україна. Вся війна для місцевих - постійні декорації, до яких вони вже звикли.

"А чого вибори? Ну були вибори, нам навіть папірці не прийшли. Хіба тут змінювалася влада? У цьому місці вона з 80-х. Так що ні на які вибори ми і не ходили. Вже багато років", - говорять Ірина і Віктор.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...