Свято не заладилось: У Росії військовим льотчикам подарували отруєні торт і віскі

Російські військові льотчики - випускники Армавірського військового авіаційного училища заявили, що їх нібито намагалися отруїти. Про це у неділю, 22 жовтня, йдеться у пабліку Fighterbomber, який ведеться від імені російського льотчика винищувача-бомбардувальника у відставці.

Вказується, що інцидент стався 21 жовтня. Тоді військові влаштували "свято" на честь річниці випуску і запросили гостей.

Z-блогер написав, що їм хтось надіслав торт і віскі.

"Вдячні шанувальники роботи випускників не змогли пройти повз цієї події і надіслали на ювілейний випуск величезний 20кг торт і кілька ящиків віскаря", - написав він.

Вони порізали торт проте не стали його їсти, а спробували дізнатися від кого він. Не знайшовши листівки - затримали кур'єра. Далі з'ясувалося, що він родом з окупованого Мелітополя і після доставки торта і алкоголю чоловік нібито купив квиток на літак збирався вилетіти з РФ.

Z - блогер розповів, що кур'єр нібито зізнався, що торт і віски - отруєні.

"Навіть емблему АВАКУЛ намалювали актуальну. Торт робився з нуля в Армавірі. Кондитерів зараз шукають", - додав він.

В Україні з'явилося нове військове звання: кому присвоюють і будуть присвоювати в подальшому

понеділок, 3 червень 2024, 7:15

Звання військового рекрута почали присвоювати особі, яка раніше не служила, при цьому проходить випробувальний термін до моменту складання присяги при прийнятті на службу за контрактом. Також ти аке щвання надаватимуть мобілізованим, на строк підготовк...

Чи треба проходити ВЛК для оформлення броні від мобілізації - пояснення юриста

понеділок, 3 червень 2024, 6:58

Працівники критичних підприємств та деяких інших структур, робота яких важлива під час війни, підлягають бронюванню. Забронювати можуть не більше 50% військовозобов'язаних співробітників. Сама бронь надається на 6 місяців, далі її потрібно переглядати....