Світ "не складається з рожевих поні, тіктока, і фіалок!": Анастасія Приходько розповіла, як викликала поліцію для 9-річної дочки

Співачка Анастасія Приходько викликала поліцію для дев'ятирічної дочки Нанни. Артистка каже, що "копи" пояснили дівчинці, що світ "не складається з рожевих поні, тіктока, і фіалок!, передають Патріоти України.

Про розмову правоохоронців з дівчинкою Приходько відзвітувала в своєму Instagram. А в коментарях на питання фоловерів, про що ж поліція розмовляла з дівчинкою, співачка відповіла, що "про життя", і Нанна нічого такого не накоїла.

"Ось в Америці дзвонять в поліцію і кажуть що треба зняти кішечку з дерева, або провести бесіду з підлітками... І поліція завжди рада допомогти. О! Або моє улюблене, коли приїжджає поліція в момент молодіжних вечірок і всі відразу від страху розходяться по домівках!" - пише Приходько.

Потім Анастасія додала, що таким чином вона вирішила привітати "копів" з "Днем міліції". "Ось прям дуже хочу привітати з професійним святом Днем міліції і цих бравих хлопців! Спасибі величезне, що сьогодні я звернулася в поліцію, і вони приїхали і провели бесіду зі старшою дочкою... І пояснили що світ не складається з рожевих поні, тіктока, і фіалок! От молодці і прям гордість за нашу Поліцію!" - додала артистка.

Зазначимо, що День Національної поліції України офіційно відзначається 4 липня. Це свято запровадили замість Дня міліції, який відзначався 20 грудня. Але тепер такої дати у календарі професійних свят немає. Нагадаємо, що 4 квітня 2010 року Анастасія народила дочку Нанну від абхазького бізнесмена - Нурі Кухілава. Пара розлучилася у 2013 році.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...