"Своїх не кидаємо" по-російськи: Донька відмовилася говорити з батьком, який потрапив у полон ЗСУ (відео)

Солдати російської армії не потрібні не лише їхньому керівництву, яке кидає їх у бій як гарматне м'ясо, а й навіть своїм найближчим родичам. Так, дочка окупанта, батько якої перебуває в полоні, заявила, що не хоче з ним спілкуватися, передають Патріоти України.

Відео розмови з дочкою окупанта виклав у мережу журналіст Володимир Золкін. Так, росіяни продовжують розвіювати міф російської пропаганди про те, що вони "своїх у біді не кидають".

У цьому зміг переконатися полонений російський солдат, з яким у скрутний момент відмовилася спілкуватися власна донька.

Так, на запитання журналіста, чи бажає росіянка поспілкуватися із батьком, та лаконічно відповіла: "Ні, дякую". Окупант лише засмучено спостерігав за розмовою журналіста та його доньки, яку, як виявилося, абсолютно не хвилювало, чи живий її батько та в якому він стані.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...