"Та згиньте вже з екранів!": Студія "Квартал 95" знову обурила українців недоречним жартом (відео)

Студію Квартал 95 знову жорстко розкритикували (Фото:kvartal95official/Instagram)

Студію Квартал 95 знову жорстко розкритикували в Мережі. Українці залишали гнівні коментарі під новим відео, опублікованим в Instagram гумористів, передають Патріоти України.

У Мережі обурилися жартом про повернення дружини з-за кордону до свого чоловіка в Україну. У номері акторка Ірина Гатун під акомпанемент піаніста Євгена Хмари виконала пісню про довгоочікувану зустріч чоловіка і дружини вперше з початку повномасштабної війни. Для цього гумористи використали українську народну пісні Ой у вишневому саду.

У коментарях українці назвали подібні висміювання українських чоловіків і жінок недоречними в умовах війни.

«Чомусь зовсім не смішно… Просто ллються сльози», «Так замініть чоловіків в окопах, щоб ті відпочили! Фу», «Ви думаєте, що це смішно? Як можна насміхатися над горем людей? Невже жінки по півтора року не бачили своїх чоловіків зі своєї волі? Батьки не бачать дітей, жінок, чоловіків. Йде війна, а ви іржете. Гидко», «Та згиньте вже з екранів», «Якби ти сама таке пережила, ти б таке не співала! Навіщо їх показувати!!!», «Ваше місце в окопі», «Смішно… дуже, обхохочешся, вам тема для шоу, а в народу біль, печаль. Дно і ганьба», «Це не смішно — це боляче», «Тупі жарти», «Поламані долі, сім'ї, багато хто вже ніколи не побачить, цвинтарі - розміром з міста… з чого сміятися!!!», — пишуть у Мережі.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...