Такого не було з 19 століття: Аномальне тепло у Києві третій день поспіль б'є рекорди

У Києві з початку січня вже три дня поспіль фіксуються температурні рекорди. Про це свідчать дані Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, передають Патріоти України.

Так, 3 січня у столиці вперше за 143 роки спостережень середньодобова температура повітря склала +6,8°, що на 2,5° вище рекордного значення температури для цього дня 2022 року. Кліматична норма перевищена на 9,8°, що відповідає погоді початку квітня.

Як повідомляється, максимальна температура у столиці піднялась до +10,7°, перевищивши попередній рекорд для цього дня 2022 року на 2,5 градуси.

Мінімальна температура повітря у Києві не опускалась нижче 3,9°. Попереднє рекордне значення було відмічено у 2015 році і дорівнювало 2,3°.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...