Телефон допоміг: В Одесі таксистка викрала у сплячої пасажирки 72 тисячі гривень

Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

В Одесі таксистка зуміла викрасти у своєї пасажирки значну суму коштів, скориставшись мобільним додатком на її телефоні. Деталі інциденту розповіли у прес-службі одеської поліції, передають Патріоти України.

"Від протиправних дій таксистки постраждала жителька Суворовського району, яку та відвозила додому. Послугами перевізника жінка скористалася далеко за північ і по дорозі заснула, в результаті чого і стала легкою здобиччю для недобросовісної працівниці. Кермувальниця забрала з сумочки пасажирки телефон та банківську картку, з якої за допомогою мобільного додатку перерахувала на своє ім’я близько 72 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Таксистку встановили в ході слідчо-розшукових заходів, нею виявилася 32-річні місцева мешканка. У скоєнні злочину вона зізналася. "Зловмисниці повідомили про підозру за частинами 1 та 2 статті 185 (Крадіжка) та частиною 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке їй загрожує, - до п’яти років позбавлення волі", - зазначають у поліції.



У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...