Тепер дійсно схожа на матір: Дочка Успенської після аварії змінила зовнішність (фото)

У мережі подейкують, що російська співачка родом з України Любов Успенська, яка підтримала повномасштабне вторгнення і радіє отриманню громадянства РФ, намагається зробити з дочки свою копію. Зіркова мама доклала чимало зусиль, щоб привести свою дорослу дочку в людський вигляд, зазначають Патріоти України.

Відомо, що раніше Тетяна Плаксіна впала з велосипеда і зламала щелепу, а також вибила зуби. Її зовнішній вигляд лякав шанувальників її мами. Після цієї події Плаксіна і зовсім пішла по похилій - дівчина захопилася наркотиками.

Однак зараз вона змінилася до невпізнання. За останній час Плаксіна схудла, вставила зуби, та й в цілому зайнялася своєю зовнішністю. Тепер вона справді схожа на свою маму. Нещодавно вони і зовсім разом виступили на концерті, де Успенська виступала напівоголеною.

Хто така Тетяна Плаксіна

Тетяна Плаксіна - дочка Успенської від четвертого шлюбу з бізнесменом Олександром Плаксіним. Дівчина захоплювалася живописом і працювала викладачем з йоги.

У 2017 році Тетяна впала під час пересування вулицею на велосипеді. Згодом Плаксіна пережила 4 пластичні операції, щоб відновити обличчя.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...