Тепер світить тюрма: На Вінниччині затримали громадського активіста з Києва, який показав копам свій статевий орган (відео)

На трасі Калинівка – Вінниця поліція зупинила мікроавтобус Volkswagen за перевищення швидкості. У салоні їхали члени громадської організації "КПК". Одного з них правоохоронцям довелось затримати, адже він був дуже агресивним й показав свій статевий орган. Такі дії розцінили як хуліганство й втручання у діяльність працівника правоохоронного органу, повідомляють Патріоти України.

Чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі. Громадський активіст лаявся нецензурною лексикою й навіть погрожував інспектору поліції. Потім спитав чому камера правоохоронця направлена не на обличчя.

"Чому камера мені в пі*юн дивиться", – запитав він.

Потім розстібнув ремінь й дістав свій статевий орган, який бачили всі присутні – поліцейські й інші члени громадської організації. Закінчилось все тим, що правопорушника пов’язали й силою доставили у Вінницю у відділок.

Що це за громадська організація

Всі пасажири мікроавтобусу були одягнуті у білі футболки з логотипом ГО "КПК". Організація "створена колом суспільно активних та небайдужих людей", йдеться на сторінці у фейсбук цієї ГО. Вона бореться проти корупції, свавілля поліції й нібито викриває нечесних політиків.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...