Тягали одна одну за волосся: Жінки влаштували бійку в київському трамваї через відсутність маски (відео)

Приводом для бійки стала відсутність маски на одній з пасажирок.

У Києві дві пасажирки влаштували потворну бійку в трамваї. Жінки тягали одна одну за волосся і за одяг, не бентежачись людей, що стоять поруч. Пасажирам трамвая вдалося розняти забіяк і розтягнути їх по різні боки вагона. Відео наводить Telegram-канал Kievmap, передають Патріоти України.

Свідки стверджують, що приводом для бійки стала відсутність маски на одній з пасажирок. Згідно карантинним нормам, маска обов'язкова для всіх, хто знаходиться в громадському транспорті Києва. Пасажирам постійно нагадують про необхідність носити засоби захисту, проте, до закликів прислухаються не всі.
Примітно, що ті, хто взявся втихомирювати буйних пасажирок, фактично теж не дотримувалися маскового режиму. Разові маски на чоловіках були присутні, але були зсунуті на підборіддя і шию і засобом захисту вже не були.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...