Тіла знайшли під завалами: Родина із Запоріжжя загинула унаслідок землетрусу у Туреччині

46-річна запоріжанка Юлія Петрова та її двоє синів Захар (10 років) та Матвій (5 років) загинули під завалами внаслідок землетрусу у Туреччині. Про це Суспільному повідомив батько Юлії - Сергій Петров, передають Патріоти України.

"З 6 лютого, коли стався землетрус, вони перестали виходити на зв’язок. Але вчора ввечері нам підтвердили, що їхні тіла знайшли під завалами". Як розповідає Сергій Петров, його донька з синами кілька місяців тому переїхали до родичів у місто Антак'я провінції Хатай.

Житловий комплекс у місті Антак'я у якому винаймала помешкання запорізька родина. Фото: з особистого архіву Сергія Петрова Батько Юлії зазначив, що її чоловік військовослужбовець, лікувався від поранення у Запоріжжі. Після чого збирався їхати до Туреччини, аби допомогти у пошуках дружини й дітей.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...