Тільки цього й чекали: Росія палко підтримала ідею депутата "Слуги народу" щодо продажу води у Крим

У Раді Федерації Росії підтримали ідею депутата від "Слуги народу" Юрія Арістова продавати воду до анексованого Криму. Про це заявили члени комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров і Сергій Цеков, передають Патріоти України.

За їхніми словами, пропозиція Арістова – це "розумна заява". "Заява розумна. Ми від початку говорили, коли вони перекрили Великий Кримський канал, що ми готові платити за цю воду. Але жодні доводи не бралися до уваги", – сказав Джабаров. За його словами, в разі купівлі води в України вона буде використовуватися у сільському господарстві, оскільки питні потреби Криму забезпечені.

Інший член комітету Цеков додав: "Ціна – річ договірна". При цьому, за його словами, РФ не купуватиме воду за будь-якою ціною. "Звісно, мати щось гарантоване з точки зору водопостачання було б правильно, але на уклін до України ми не будемо йти. Якщо запропонують, будемо домовлятися про ціну. Звісно, за ціною розумною, а не за тією, за якою вони хочуть", – заявив сенатор.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...