Трагічні новини з лікарні і від рятувальників: Кількість загиблих у результаті пожежі в коледжі Одеси різко зросла

Кількість загиблих в результаті пожежі в одеському коледжі зросла до 4 осіб, передають Патріоти України з посиланням на прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як повідомляється, 4 грудня о 12.20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня о 17.40 тіло однієї людини виявлено при проведенні пошукових робіт. За станом на 15:30 6 грудня під час розбору завалів виявлено тіла ще двох загиблих осіб. Особистість жертв встановлюється.

Раніше РБК-Украна писало, що студентка, яка вважалася зниклою безвісти, знайшлася. Вона на момент пожежі була в іншому місці. Також 5 грудня також знайшли жінку живою, яка значилася зниклою безвісти.

Нагадаємо, 4 грудня близько 10 ранку в будівлі одеського коледжу на вулиці Троїцькій сталася пожежа. Вогонь спалахнув на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Пожежа могла статися через подовжувач в закритому кабінеті. Правоохоронці розглядають також версію підпалу.

Раніше повідомлялося, що число постраждалих в результаті пожежі зросла до 32 осіб. Крім того, президент Володимир Зеленський розпорядився провести масові перевірки через пожежу в Одесі.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...