Трамп не сподобався? Дуже важливий котик заблокував лімузин президента США (фото)

Кіт Ларрі, який живе Даунінг стріт, 10, вніс трохи різноманітності у офіційний візит.

Коту Ларрі не сподобався Трамп? Фото: Твіттер.

Придворний Мишолов резиденції прем'єр-міністра Великобританії – кіт Ларрі, є титулованою особою і він про це, здається, усвідомлює свою вагу. Бо йому навіть президент США – не указ, зазначають Патріоти України.

Цього тижня президент США Дональд Трамп прибув із робочим візитом до Лондона, де зустрівся з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей. У ході візиту трапилась кумедна пригода, яка вийшла за межі протокольних зустрічей і фото.

Подружжя Трампів зустрілось з сімейством Мей у їхній офіційній резиденції на Даунінг стріт 10. У цьому будинку мешкає чотирилапий держслужбовець – Головний Мишолов Урядової Резиденції (це офіційний титул, англ. Chief Mouser to the Cabinet Office) Ларрі. Він не має благородного походження, оскільки у резиденцію потрапив прямо з притулку для бездомних тварин, а порода його – дворова. Була. А нині – дворянська. При цьому титулований котик обходиться казні у 100 фунтів на рік і знає собі ціну.

У той час як Трампи та Меї вели свої важливі розмови у будинку, кіт облюбував собі місце під машиною американського президента і зручно вмостився під теплими вихлопними трубами. Коли ж двоногим прийшов час прощатись, команда охоронців Дональда Трампа повідомила йому, що вони не можуть зрушити з місця, оскільки під лімузином сидить Ларрі і всіляко опирається спробам виманити його звідти.

Деякі британські ЗМІ побачили у цьому демонстрації негативної позиції Ларрі, щодо візиту Трампа, забуваючи, що він, хоч і знатна особа, але все ж таки кіт. Врешті-решт Ларі усе ж покинув свою тепле місце та перебрався на підвіконня будинку номер 10 по Даунінг стріт, аби попозувати для фотографів разом з політиками.


Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...