Трощив авто і дахи будинків: В Італії випав град розміром з апельсин, постраждали 18 осіб (фото)

В центральній Італії в районі узбережжя Адріатичного моря випав град розміром з апельсин, передають Патріоти України з посиланням на агенцію ANSA.

Град випав у комуні Пескара в регіоні Абруццо. Через рани, завдані величезними градинами, 18 людей опинилися у лікарняному відділі невідкладної допомоги. В лікарні опинилася і вагітна жінка з пораненнями обличчя і голови.

Повідомляється, що постраждали дістали забої голови і рани, їм накладають шви. В одній з лікарень Пескари при цьому через негоду склалася критична ситуація, оскільки водою залило перший поверх, через що всі операційні були змушені припинити роботу.

Також водою залило паркувальний майданчик з близько двома десятками автомобілів співробітників лікарні. Повідомляється, що рівень води на майданчику зараз складає 2 метри. Окрім того, град завдав серйозних збитків і самому місту Пескара: пошкоджені автомобілі, вибите скло у вікнах, пробиті дахи будинків.

Від негоди зараз потерпають північний регіон Емілія-Романья, центральний Абруццо і область Марке.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...