"Це буде охрініти, як смачно!": Відомий кулінар розповів, як слід готувати перловку

Крупу цю треба завжди заздалегідь промити двічі, залити водою (250 мл на 100 г перловки), варити на невеличкому вогні, але не доводити до сильної готовності.

"Ми не цінуємо те, що маємо. От перловка. Всі фукають, коли бачать її. Ставлять на найнижчий рівень у кашовій ієрархії", - пише Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України, та продовжує:

"По-перше, майте повагу. Перловці, думаю, не сильно приємно. По-друге, шановне панство, прошу вас змінити свої погляди. Бо перловка крута і заслуговує на ваше щире "вау, це ж охрініти, як смачно".

Це як благословення гастробогів. Пружна та мармеладна. З нею ротові стає інтєрєснєнько. Як готувати перловку так, щоб отримати серцевий напад від її божественного смаку. Розповідаю.

Варіант номер один. У готову перловку додаєте запечений гарбуз, зерна фенхелю, родзинки, мікс горіхів, лимонний сік, рослинну олію та сіль за смаком. Божеволієте.

Або можете змішати перловку з печеним буряком, горіхами, петрушкою, м'яким козиним сиром або фетою - теж буде файно.

А щоб зварена перловка вийшла класнючою, її треба заздалегідь промити двічі, залити водою (250 мл на 100 г перловки), варити на невеличкому вогні, але не доводити до сильної готовності. Залиште її аль денте. Варіант номер два. Готуємо за принципом різотто. Тільки з перловкою це буде називатися орзотто. Біле вино, мідії, часник, корінь селери, вершкове масло, пружні зернятка перловки у густому бульйоні, пармезан. Це прекрасно".

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...