"Ми не цінуємо те, що маємо. От перловка. Всі фукають, коли бачать її. Ставлять на найнижчий рівень у кашовій ієрархії", - пише Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України, та продовжує:
"По-перше, майте повагу. Перловці, думаю, не сильно приємно. По-друге, шановне панство, прошу вас змінити свої погляди. Бо перловка крута і заслуговує на ваше щире "вау, це ж охрініти, як смачно".
Це як благословення гастробогів. Пружна та мармеладна. З нею ротові стає інтєрєснєнько. Як готувати перловку так, щоб отримати серцевий напад від її божественного смаку. Розповідаю.
Варіант номер один. У готову перловку додаєте запечений гарбуз, зерна фенхелю, родзинки, мікс горіхів, лимонний сік, рослинну олію та сіль за смаком. Божеволієте.
Або можете змішати перловку з печеним буряком, горіхами, петрушкою, м'яким козиним сиром або фетою - теж буде файно.
А щоб зварена перловка вийшла класнючою, її треба заздалегідь промити двічі, залити водою (250 мл на 100 г перловки), варити на невеличкому вогні, але не доводити до сильної готовності. Залиште її аль денте. Варіант номер два. Готуємо за принципом різотто. Тільки з перловкою це буде називатися орзотто. Біле вино, мідії, часник, корінь селери, вершкове масло, пружні зернятка перловки у густому бульйоні, пармезан. Це прекрасно".
У Великій Британії допитлива кішка на прізвисько Тіллі влаштувала несподівану подорож, самостійно діставшись потягом із міста Вейбридж (графство Суррей) до Лондона. Про це пише British Bulletin, передають Патріоти України. Як розповів власник домашньої...
Чемпіон світу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO в суперважкій вазі Олександр Усик відвідав вечір боксу в Ер-Ріяді, передають Патріоти України. Український боксер спостерігав за поєдинками, однак пішов з арени перед головною подією вечора. У бою зійшлися...