"Ми не цінуємо те, що маємо. От перловка. Всі фукають, коли бачать її. Ставлять на найнижчий рівень у кашовій ієрархії", - пише Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України, та продовжує:
"По-перше, майте повагу. Перловці, думаю, не сильно приємно. По-друге, шановне панство, прошу вас змінити свої погляди. Бо перловка крута і заслуговує на ваше щире "вау, це ж охрініти, як смачно".
Це як благословення гастробогів. Пружна та мармеладна. З нею ротові стає інтєрєснєнько. Як готувати перловку так, щоб отримати серцевий напад від її божественного смаку. Розповідаю.
Варіант номер один. У готову перловку додаєте запечений гарбуз, зерна фенхелю, родзинки, мікс горіхів, лимонний сік, рослинну олію та сіль за смаком. Божеволієте.
Або можете змішати перловку з печеним буряком, горіхами, петрушкою, м'яким козиним сиром або фетою - теж буде файно.
А щоб зварена перловка вийшла класнючою, її треба заздалегідь промити двічі, залити водою (250 мл на 100 г перловки), варити на невеличкому вогні, але не доводити до сильної готовності. Залиште її аль денте. Варіант номер два. Готуємо за принципом різотто. Тільки з перловкою це буде називатися орзотто. Біле вино, мідії, часник, корінь селери, вершкове масло, пружні зернятка перловки у густому бульйоні, пармезан. Це прекрасно".
Барбара, німкеня, яка 16 років прожила в Австралії, завжди мріяла про Італію. У 2024 році вона вирішила переїхати на Сицилію. Її метою було купити будинок за 1 євро в містечку Муссомелі, передають Патріоти України. «Я переглянула кілька будинків за 1 є...
Попри початок сезону, ціни на яблука в Україні б’ють рекорди. Колись найдоступніший фрукт наразі коштує дорожче за банани та апельсини. РБК-Україна в матеріалі нижче розповідає, що стало причиною високої вартості яблук, і який врожай цьогоріч, передают...