Це не його так довго шукали?: У Польщі біля кордону з Білоруссю знайдено невідомий об'єкт

У польському селі Стара Камьонка, неподалік кордону з Білоруссю, виявили невідомий об'єкт із кириличним надписом. Його вже передали на вивчення спецслужбам. Про це пише PAP, передають Патріоти України.

Яцек Добжинський, речник координатора польських спецслужб, наголосив, що об'єкт, швидше за все, є метеорологічною кулею. «На місце події прибула поліція, а також був залучений собака-сапер. Ми перевірили, що це за предмет. Усе вказує на те, що це метеорологічна куля», – зазначив він.

Добжинський нагадав, що нещодавно в цьому самому районі виявляли ще одну метеорологічну кулю. Польський речник зауважив, що, ймовірно, в цьому районі є їхня зона польоту.

Вчені розставили крапки над "і": Чому собаки люблять валятися у бруді

субота, 7 вересень 2024, 23:16

Більшість собак маю дивну звичку – валятися в бруді та фекаліях. Однак вчені з’ясували, що це може бути частиною форми спілкування, яка є ще не дуже дослідженою передають Патріоти України. З такою поведінкою знайомі більшість власників собак: пес повер...

Українців штрафують за порушення з паспортами та неправильну "прописку": Ось які правила діють

субота, 7 вересень 2024, 22:40

Українці за законом зобов'язані мати дійсний паспорт громадянина. Покарати можуть не тільки за паспорт, але і за проживання без реєстрації (т. зв. "прописки"), передають Патріоти України. Як йдеться в поясненні УДМС у Чернівецькій області, яке розміщен...