"Це не жителі Сибіру, це ниюча купа л...йна": Чиновник обізвав росіян, що задихаються від диму

Всі жителі російського Сибіру, незадоволені задимленістю через лісові пожежі, є "істеричками", "плаксивим набрідом"і" ниючою купою лайна". Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник губернатора Красноярського краю Андрій Агафонов, передають Патріоти України.

Зараз публікацію вже видалено, але російські ЗМІ встигли зробити її скріншот. Таким чином, Агафонов прокоментував скарги під фото на сторінці російського фігуриста Олексія Ягудіна в Instagram, який відвідав Красноярськ. Зараз в Красноярському краї і Якутії буяють щорічні лісові пожежі, проте спортсмен нібито "не помітив" диму, що викликало гнів містян.

"Я почитав коменти в Instagram Ягудіну, і стало трохи соромно, що я теж з Красноярська. Як люди на це перетворилися, на цю ниючу купу лайна?" - написав з цього приводу Агафонов.

На думку чиновника, критики постійно живуть з "відчуттям вічної ущемленості". "Окремі компліменти бійцям невидимого фронту, які виховали ціле покоління істеричок "в режимі чорного неба". Це не жителі Сибіру, це взагалі не росіяни, це якийсь плаксивий набрід", - резюмує Андрій Агафонов.

Варто зазначити, що дим від пожеж накрив майже 400 населених пунктів в Красноярському краї. З цієї причини навіть затримувалися рейси в місцевому аеропорту.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...