Це просто шок, фанати розчаровані: Валерія Леонтьєва, якому вже 72, більше не впізнати (фото)

19 березня свій 72-й день народження святкує радянський і російський співак, композитор та кіноактор Валерій Леонтьєв, передають Патріоти України.

Майбутній артист народився у 1949 році в селі Усть-Уса в Республіці Комі (СРСР) у простій сім'ї ветеринарів-оленярів. Перш ніж стати знаменитим він перепробував безліч професій: був підсобним робітником на цегельному заводі, оператором на молочному заводі, мастильником на льонопрядильній фабриці, листоношею, електриком і навіть кравцем.Фото: pinterest.com

Пісенну кар'єру Леонтьєв розпочав у 1972 році, але широку популярність здобув лише в 1980-х роках, співпрацюючи з композитором Раймондом Паулсом. З 1981 року Валерій Леонтьєв також знімався в кіно.

У 1988 році співак випускає перший кліп на пісню "Маргарита", хоча відеоверсії виконання популярних композицій Леонтьєва з'являлися і раніше. Він працює в різних жанрах. Йому вдаються пісні з гумористичним підтекстом ("Світлофор") і ліричні ("Зникли сонячні дні"). Пізніше в репертуарі артиста з'явилися яскраві хіти "Августин" і "Казанова".

Багатьом глядачам Леонтьєв запам'ятався завдяки запальним танцям на сцені. До слова, всі свої концерти і танцювальні шоу він ставив самостійно.

Останнім часом він менше гастролює, але все ще випускає нові пісні. Наприклад, в 2018 році в його репертуар увійшли нові треки "Як Дали", "Час не лікує", а в 2019-м дискографія артиста поповнилася мікс-альбомом "Я повернуся".

Незважаючи на поважний вік, Валерій Леонтьєв продовжує виступати на фестивалях "Нова хвиля", "Пісня року", "Легенди "Ретро FM", а також на концерті святкування дня народження каналу "Муз-ТВ" і ювілейному концерті БКЗ "Жовтневий".

Також в мережі неодноразово з'являлася інформація, що Леонтьєв захоплюється пластичною хірургією, хоча артист завжди заперечував цей факт. Так, в грудні 2020 року російський співак Микола Басков виклав у мережу Instagram фото з Леонтьєвим, на якому він виглядає помітно молодше.

Однак уже в січні 2021-го в мережі з'явилося відео зі справжнім Леонтьєвим. Його опублікував композитор Ігор Крутий, назвавши популярного співака "сумним П'єро".

Судячи з фото, артист за останній рік сильно постарів.

Артист веде свій Instagram-аккаунт, втім там він публікує старі фото з концертів і фрагменти кліпів.

Як відомо, він живе на дві країни - Росію і США.

Також Леонтьєв ділиться в мережі своїми роздумами про життя і спогадами.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...