"Це точно Ольга? По-моєму, це Олег": "Місис Крим" стала уродженка Полтави з дуже незвичайною зовнішністю (фото)

В окупованому Криму пройшов конкурс краси, переможницею якого стала 34-річна полтавка з неординарною зовнішністю Ольга Валєєва, повідомляють Патріоти України.

Жінка носить довге руде волосся, у неї підколоті губи, а тіло вкрите татуюваннями. Попри те, що Валєєва має не зовсім природну зовнішність, вона таки здобула перемогу в номінації "Місис Королева краси".

Після її перемоги в мережі почався справжній колапс. Росіяни прийшли в жах і засипали жінку гнівними коментарями. Темою номер один для обговорення стало те, що вона нібито схожа на чоловіка.

"Вона більше на транса схожа", "Страшно уявити, який вигляд мали інші учасниці, якщо перемогло це", "Це точно Ольга? По-моєму, це Олег", "Капець, у них, мабуть, з красунями погано", "Це якийсь кошмар", - пишуть росіяни.


"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...