Це вражає! Boston Dynamics навчила нового робота Atlas відтискатися від підлоги (відео)

Компанія, відома своїми вірусними відео, на яких демонструє можливості своїх роботів, відродила цю давню традицію, показавши коротке відео з її останньою розробкою — електричним людиноподібним роботом Atlas, передають Патріоти України.

В короткому ролику Atlas, як може здатися, робить не так багато: технічно і якісно відтискається від підлоги. Хоч це відео важко назвати демонстрацією реального використання робота, воно чудово підкреслює успіхи компанії у досягненні потужності та ширшого діапазону руху робота.

NV Техно писав, що у квітні Boston Dynamics оголосила про припинення експлуатації гідравлічного робота Atlas. На заміну йому прийшов повністю електричний Atlas. Анонсуючи новинку, що об'єднала десятиліття досліджень і розробок, компанія оголосила, що у наступні місяці та роки продемонструє застосування робота в повсякденному житті, лабораторіях і на виробництвах.

Один документ врятує українців від штрафу: Ось що повинні мати при собі автомобілісти

вівторок, 27 серпень 2024, 23:40

Для кожного транспортного засобу з українською реєстрацією оформлення страхування є обов’язковим. На порушників очікує штраф у розмірі 425 гривень, а, якщо з їхньої провини сталося ДТП - ще й перспектива власним коштом компенсувати вартість ремонту авт...

Це вражає! Boston Dynamics навчила нового робота Atlas відтискатися від підлоги (відео)

вівторок, 27 серпень 2024, 22:25

Компанія, відома своїми вірусними відео, на яких демонструє можливості своїх роботів, відродила цю давню традицію, показавши коротке відео з її останньою розробкою — електричним людиноподібним роботом Atlas, передають Патріоти України. В короткому роли...