Цинізм "ділків" не знає меж: В Україні продають запальнички з зображенням розстріляного Героя (фото)

У мережі зʼявилися товари із гравіюванням зображення ростріляного за слова "Слава Україні" військовослужбовця Олександра Мацієвського, якому посмертно присвоїли звання Героя України. Зокрема, в одному із магазинів пропонували таку запальничку. Пост із зображенням "товару" виклали в Twitter, передають Патріоти України.

При чому в описі до запальнички продавець назвав її "прекрасним аксесуаром", від користування яким можна "отримати задоволення".

Таке ставлення до памʼяті розстріляного українського військового неабияк розлютило користувачів. Люди обвалили рейтинг сторінки, де виклали запальничку з зображенням вбитого Героя. У коментарях користувачі засудили такий вчинок продавця.

"Це ж якими цинічними потворами треба бути, щоб створити запалничку з портретом загиблого героя. Вас там нічого не тисне? Здоровий глузд може? Як можна танцювати на кістках?" – пише користувачка.

"Вам мало грошей??? Ще на смерті Героя заробляти? Ганьба!" – йдеться у наступному коментарі.

"Виродки, сьогодні людину так жорстко вбили,принесли невимовне горе у родину... А ви вирішили хайпанути на смерті та сльозах. За таке ви не маєте права на існування. Ганьба та суцільний сором!" – наголосила інша людина.

Після реакції суспільства, на сторінці магазину принесли вибачення. Пост із запальничкою видалили.

"Ми публічно просимо вибачення!!! Декілька днів назад ми розмістили пост з фотографією запальнички, зображення на якій обурило людей. Цей виріб не є масовим, лише є у однієї людини. Ми не мали братися за те замовлення! Мали від нього відмовитись і взагалі не виставляти в інтернет фотографію як приклад роботи. Всі пости і фотографії видалені. Ми визнаємо помилку і просимо вибачення!" – йдеться у повідомленні.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...