У березні Україну чекає... сувора зима: Синоптик розповіла про погоду навесні

Погода в Україні цієї зими дивує передами температур, а останній її місяць приніс з собою морози. Синоптики припускають, що в березні холодні "сюрпризи" можуть тривати і після закінчення зими. Як каже синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха, деякі вчені відзначають, що в лютому або в березні морозний "характер" зими все-таки ще може проявитися, передають Патріоти України.

"Дивлячись на те, які у нас були аномальні перепади температури в січні, братися зараз прогнозувати, якою буде весна, досить складно. Багато вчених схиляються до того, що розслаблятися не варто, адже компенсація за ці теплі дні посеред зими, дійсно, може бути десь в лютому або березні", - вважає синоптик, передає 24 канал.

Прогноз погоди на березень

Водночас синоптики сайту Meteoprog дають більш втішний прогноз на березень. За їхніми даними, погода в перший місяць весни по Україні буде вищою за середню. Тобто, з перших днів температура повітря сягатиме + 7..+ 8 градусів, а вночі — від 0 до +1.

Середня температура повітря в Україні в березні — +2..+ 4 градуси вдень і до +1 градуса вночі. В кінці березня денна температура повітря досягає + 9 градусів. А згідно з прогнозом синоптиків, до кінця місяця може бути вже до +16.

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...