У Чернігівській області від страшних опіків померла 2-річна дівчинка, батьки не викликали медиків

На Чернігівщині померла дворічна дівчинка внаслідок опіків окропом. Про це поліції повідомили медики. Трагедія сталася в одному з сіл Бахмацької міської громади, передає пресслужба поліції Чернігівської області, передають Патріоти України.

У поліції з’ясували, що дитина випадково зачепила і перевернула відро з окропом на себе та зазнала опіків ще 19 липня. Однак батьки дитини довго не зверталися по допомогу до лікарів.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...