У Франції надрукували скандальні комікси про Євромайдан: Золоті унітази Януковича, еротика, а головні антигерої - "майже фашисти" з партії "Свобода"

Збірник містить багато провокаційних сюжетів, які можуть дискредитувати Україну і українців.

Французький комікс про Майдан. Ілюстрація: Укрінформ.

У Франції в магазинах і через інтернет продають збірку коміксів «Maidan love» про події Революції гідності в Києві, так як їх зрозуміли автори - француз Орельєн Дюкудре (сценарій) і малайзієць Крістоф Аліел (малюнки). Цвітну обробку зробив Альбертіні Раланті, інформують Патріоти України.

У деяких магазинах збірник коштує 10 євро, в інтернеті він доступний за 15 євро. Сюжет першої частини коміксів розповідає про коротку історію дружби і любові між молодими людьми Оленою і Богданом. Хлопець шукає свою дівчину, яка зникла під час бурхливих подій Євромайдану.

Олена є активісткою Майдану, а Богдан - співробітником спецпідрозділу «Беркут». У книзі показаний президент-втікач Янукович і його багатства у вигляді золотих унітазів. Кілька сюжетів присвячено Януковичу і Путіну. Автор сценарію збірки вважає, що Янукович заробляв гроші на свої золоті унітази, продаючи російський газ.
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко в цей час перебувала у в'язниці. При цьому головна героїня Олена представлена авторами в образі Тимошенко. Головними негативними героями в коміксах показані «націоналісти і майже фашисти» з партії «Свобода». Саме вони, на думку авторів, робили різні підлості і провокації на вулицях Києва.
Присутній в коміксах і сюжет, який претендує на жорстку еротику чи навіть порнографію. Йдеться про ситуації, коли одна з активісток Майдану, щоб не бути захопленою «Беркутом», спровокувала інтимні стосунки з Богданом в під'їзді будинку. «Беркутівці» вирішили, що це молодь просто розважається і вигнали «коханців» на вулицю. Видання пише, що, можливо, буде і друга частина цих коміксів.

Джерело: Укрінформ

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...