У Кам'янському вчителька вдарила дівчинку, яка обізвала її дурепою, у мережі розгорівся скандал

У місті Кам'янське Дніпропетровської області вчителька після зауваження вдарила 11-річну школярку по обличчю. У дівчинки був День народження, але, за словами мами, свято не вдалося. Про це вона написала в Facebook-групі "Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)", передають Патріоти України.

"Це моя донька, сьогодні їй 11 років, але свято не вдалося, ми були у психолога і не тільки, а ось чому. На уроці української літератури моя донька під враженням розглядала подарунки. Вчителька Волошина Ірина Володимирівна підійшла до неї і зробила зауваження, після чого з парти скинула блокнот і ручку. Аня сказала на неї дура (я при цьому не захищаю доньку, вона не має рації)", – повідомила Оля Карповець.

За образу мама дівчинки була готова перепросити або заплатити штраф, але вчителька вирішила при всіх вдарити школярку по обличчю. Після цього дівчинка почала заїкатися:

"Підкажіть, як би ви відреагували на цю ситуацію? Дирекція в цей момент не реагувала, коли після дзвінка доньки я приїхалареакції не було, хоча до завуча старших класів підходила дівчинка, яка сидить поруч з Анею, і все розповіла. За це вона ще й отримала зауваження в щоденник. Як мені довести, що вчитель не має права чіпати дитину, є відповідальність батьків, але чіпати дитину ніхто не може, навіть я і тато. Як нам бути?" – підкреслила мама школярки.

У мережі бурхливо почали обговорювати інцидент. Хтось почав доводити правоту вчительку, а хтось заступився за 11-річну дівчинку:

"Дівчинка сказала правду. Дураце м'яко сказано. Те, що вчителька скинула з парти її речі це докази, що вона дура. А те, що вдарила по обличчюпотрібно було викликати поліцію, є свідки. Нехай йде двори мести", "Дівчино, займіться дитиною. Ми всі розумні, захищаємо своїх дітей. А вони ... як так назвати дурепою вчителя??? Це взагалі як???", "Не хочу сказати, що вчитель прав, але зараз такі діти ростуть, невиховані і наглі. У цій ситуації потрібно розібратися батькам зі своєю дитиною і з'ясувати з учителем, чи було це так насправді", "Як для мене вчитель не має рації, для цього у нього є мізки на порядок вище, ніж у дитини", "Ніхто не має права принижувати дитину, а тим більше вдарити. Відстоюйте свої права", – пишуть у коментарях користувачі мережі.

Скриншот


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.