У хід пішов пістолет: В Одесі водій маршрутки і пасажир влаштували бійку через 7 грн (відео)

У четвер, 1 жовтня, в Одесі водій і пасажир влаштували бійку, причиною конфлікту стало те, що хлопець, який показав посвідчення учасника бойових дій, відмовився платити за проїзд. Про це повідомляє "Одеса INFO", передають Патріоти України.

Інцидент стався в 149-й маршрутці. За словами очевидців, водій засумнівався в достовірності документа і попросив хлопця заплатити за проїзд.

"Почалася перепалка, хлопець вдарив водія, потім дістав пістолет. Пересмикнувши затвор, почав погрожувати, потім вони вийшли - і хлопець знову почав бити водія... Тепер можна і кулю схопити за 7 грн", - сказано в повідомленні.


Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...