У Києві охоронець супермаркету залізною трубою побив 17-річного підлітка

27-річний чоловік був інспектором з безпеки супермаркету і під час словесної перепалки з неповнолітніми відвідувачами взяв металеву палицю і вдарив по обличчю одного з неповнолітніх.

Охоронець побив підлітка залізною трубою. Ілюстрація: РБК.

Охоронець супермаркету побив 17-річного підлітка залізною трубою. Інцидент стався в Києві ще на початку жовтня 2018 року. Зараз прокуратура завершила досудове розслідування і направила до суду обвинувальний акт. Про це повідомляє прокуратура міста Києва, передають Патріоти України.

27-річний чоловік був інспектором з безпеки супермаркету і під час словесної перепалки з неповнолітніми відвідувачами взяв металеву палицю і вдарив по обличчю одного з неповнолітніх.

В результаті цього удару молодик позбувся верхніх зубів і отримав травми обличчя. За попереднім розслідуванням охоронець підозрюється у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я).

Зараз місцева прокуратура обвинувальний акт відносно охоронця направила в суд. При цьому потерпіла сторона вимагає компенсацію у розмірі 200 тисяч гривень.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...