У Києві спіймали небезпечного педофіла, який полював на дітей у соцмережах (фото)

У Києві небайдужі громадяни зловили педофіла, який у всьому зізнався. Інтимне листування любителя неповнолітніх потрапило в Telegram Київ Оперативний, передають Патріоти України.

В ній педофіл спілкується з підлітком пропонуючи різного роду "ігри для дорослих". Звичайно ж від імені хлопця з педофілом спілкується підставний дорослий. Коли 28-річний педофіл прийшов на зустріч, йому влаштували допит з пристрастям. Неадекват назвався Олегом Псенюком, і просив його не бити.

Він зізнався, що саме він листувався з хлопцем, і знав про його вік (16 років). Метою листування, за словами педофіла, було знайомство для сексуальної близькості. Він стверджує, що раніше у нього такого не було.

Псенюк сказав, що працює охоронцем в переході на Теремках. Його змусили покаятися і пообіцяти, що ніколи більше так робити не буде.

Крім того, педофілу влаштували допит, чи був він в церкві, і чи вірить він у бога. Також він розповів, що виховувався в інтернаті і зізнався, що під час навчання його зґвалтували одногрупники.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...