У мережу злили нове фото онкохворої Заворотнюк: Фани не вірять, що актриса зараз так виглядає

49-річна артистка зображена без макіяжу, з повсякденною зачіскою і обличчям, яке трохи округлилося.

У мережі показали новий знімок російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже більше року бореться з онкологічним захворюванням – саркомою. Раніше це фото не з'являлося в мережі, зазначають Патріоти України.

На знімку, який опублікували на одній з фансторінок Заворотнюк в Instagram, 49-річна артистка зображена без макіяжу, з повсякденною зачіскою і обличчям, яке трохи округлилося.

Фанати Заворотнюк бурхливо відреагували на кадр з актрисою, адже після появи інформації про її хворобу у вересні 2019 року його так жодного разу і не з'явилася на публіці.

Багато хто з прихильників почав бажати їй здоров'я і якнайшвидшого одужання. Інші ж уточнили в коментарях, що фото було зроблене після того, як Анастасія пройшла кілька курсів хіміотерапії.

Знайшлися й ті, хто не повірив, що фотографія була зроблена нещодавно, на їхню думку, Заворотнюк фотографувалася ще до того, як стало відомо про її боротьбу з раком.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...