У метро Києва намагалися загасити пожежу шваброю, у мережу потрапило епічне відео

У Київському метрополітені сталася невелика пожежа, яку працівники підземки взялися гасити шваброю. Відео інциденту розмістили у спільноті "Київ Оперативний" у Facebook, інформують Патріоти України.

Інцидент стався вранці в п'ятницю, 18 червня, на станції метро "Золоті ворота". Під стелею сталося невелике загоряння. Іскри сипалися зверху прямо на голови пасажирам.

Люди спочатку переміщалися і не реагували на загоряння, а потім один небайдужий перехожий встав в тунелі переходу і попереджав про те, що попереду небезпека.

Однак найбільше очевидців події вразили дії працівників метрополітену. Через кілька хвилин після загоряння прибіг робітник зі шваброю і почав гасити пожежу ганчіркою. Епічну боротьбу з вогнем зняли на відео. "Техніка гасіння пожежі в столичній підземці просто вражає. Київ, станція метро "Золоті ворота", - сказано в підписі до відео.

У коментарях до відео думки користувачів розділилися. Деякі відзначили, що робочий метро все зробив правильно, а деякі обурилися технікою безпеки в метрополітені.

  • Прибиральник вчинив правильно, приступив до гасіння всіма доступними засобами, не розгубився. До метрополітену звичайно є питання.
  • Українські інновації. Не те, що в Європі.
  • Згоріло мільйона на два, потрібно більше швабр - точно ціну до 20 гривень піднімуть.
  • Молодець чоловік, який став у центрі, і, судячи з усього, попереджав людей.
  • Працівник метро - красава, не розгубився в такій ситуації.
  • Нанотехнології.
  • А де Київський метрополітен закуповує такі ганчірки?

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...