"У них якісь проблеми": Довбик розповів, як іспанці вимовляють його прізвище

Артем Довбик. Фото: ФК Жирона.

Нападник Жирони Артем Довбик розповів, що в Іспанії є проблеми з вимовою українських прізвищ. За словами Артема, в Жироні його помилково називали «Довбіч», повідомляють Патріоти України з посиланням на SportArena.

«Їм легше на ім'я, ніж по прізвищу, тому що прізвища такі… Мене також як тільки не називали — «Довбіч»…У них якісь проблеми з вимовою наших прізвищ, тому вони більше називають нас на ім'я", — сказав Довбик.

Нагадаємо, що Артем Довбик приєднався до Жирони влітку цього року. До цього футболіст виступав у складі Дніпра-1. За 13 матчів в Ла Лізі українець забив сім голів та віддав чотири гольові передачі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...