У Первомайську однорічного малюка хотіли викинути з балкона: Спливли деталі моторошної історії

У Первомайську стався кричущий випадок. Нетверезий чоловік тримав над балконом однорічного малюка і хотів скинути його з балкона. Про це розповіли в управлінні у справах дітей Первомайської міської ради, передають Патріоти України.

У Первомайську поліції поскаржилися сусіди на жінку зі співмешканцем у триповерховому будинку. За словами людей, вона зовсім не доглядала за маленькою дитиною, а днями її чоловік намагався викинути малюка з вікна. Мешканка міста зловживає алкоголем, а у квартирі панує антисанітарія. З їжі у малюка була тільки молочна суміш. Поліція виїхала на виклик за вказаною адресою.

Умови життя дитини шокували

Співробітники правоохоронних органів перевірили умови проживання дитини в цій сім'ї. Результати перевірки шокували. У кімнаті нетвереза жінка спала, а її хлопчик, якому 1 рік і 3 місяці грав на підлозі. Дитина була роздягнена і голодна.

Для харчування малюка була лише дитяча суміш. У будинку панував безлад, відчувався запах горілки, розкидані речі, відчувався неприємний запах від жінки і дитини.

Відзначається, що у горе-матері вже є троє дітей, вони проживають з її родичами окремо. "Співробітники управління у справах дітей забрали голодного малюка і помістили під спостереження лікарів. У матері є час для того, щоб останній раз подумати про життя власної дитини й змінити своє ставлення до виховання сина", - сказано в повідомленні.


Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...