У Південній Кореї на святкуванні Гелловіна виникла велика тиснява, загинули десятки людей (відео)

У Сеулі виникла величезна тиснява під час святкування Гелловіна 29 жовтня, у якій загинули 120 людей. Про це пише Korea Joongang Daily, передають Патріоти України.

Інцидент стався в Ітхевоні, округ Йонсан. Рятувальники повідомили, що понад сотня постраждалих були виявлені в стані зупинки серця. Зауважимо, що таким чином місцеві екстрені служби повідомляють про очевидну смерть, допоки цей факт не підтвердиться офіційно.

Спершу точна кількість загиблих не називалася. За різними даними, йшлося про від 20 до 80 померлих. Згодом стали відомі офіційні дані, згідно з якими, загинули 120 людей, ще 100 постраждали.

У натовпі зафіксовано близько 100 тис. людей, які святкували Геловін у популярному туристичному районі. У ЗМІ припускають, що тиснява могла початися, коли хтось побачив знаменитість в одному із закладів неподалік.

На фото й відео з Мережі видно чимало покритих ковдрами тіл, а також багато людей, які намагаються допомогти постраждалим, зокрема роблячи масаж серця.

Після трагедії президент Південної Кореї Юн Сук Йоль скликав термінову нараду.


Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...