У Польщі молодик викрав трамвай і перевозив людей, - ЗМІ

У польському місті Катовіце 28 жовтня 25-річний хлопець викрав із депо трамвай вартістю сім мільйонів злотих. Про це у суботу, пише Polsatnews.pl.

Молодий чоловік дав трамваю номер неіснуючої лінії - 33 - і поїхав у бік сусіднього Хожува. Він зупинявся на зупинках і перевозив пасажирів, які нічого не підозрювали.

У Хожуві на транспортний засіб звернув увагу один із водіїв трамваїв. Його здивувала швидкість громадського транспорту та номер лінії. Про це він повідомив керівництву.

На заклики зупинитися викрадач не відповідав. Щоб зупинити трамвай, довелося тимчасово вимкнути всю тягову мережу. Чоловік затриманий, у нього не було прав на керування трамваєм. Затриманий був тверезий.

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...