У Польщі затримали багатодітну біженку з України, яка... продавала малюків педофілам (фото)

У Познані, що в Польщі, судять 52-річну Світлану П., яку звинувачують у катуванні п'яти дітей. Її звинуватили у тому, що вона катувала малечу і продавала дітей педофілам. Про це пише poznan.wyborcza.pl, передають Патріоти України.

Біженка у березні переїхала з України разом із своїми п'ятьма дітьми до Польщі. За даними слідства, жінка ще в Україні знущалась з дітей, це вона продовжила робити у Польщі.

Слідство встановило, що українка катувала прийомних дітей. Вона виривала їм волосся, а також била — кулаком, рукою, ременем, товкачем, сковорідкою чи гілкою. Підозрювана також запихала в рот пелюшки, забруднені сечею та калом, змушувала дітей їсти собачі фекалії.

Крім того жінка не давала дітям їсти: 5-річна дівчинка через це важить лише 12 кілограмів, а 9-річний хлопчик заявляв, що "він не може їсти, поки йому це не дозволить мати, оскільки він боїться".

Польська прокуратура встановила, що горе-мати давала дітям таблетки, гриби та невстановлені речовини. Як наслідок, у них паморочилося в голові, вони засинали, не могли рухати кінцівками та відкривати очі. Також жінка заробляла на дітях, дозволяючи педофілам ґвалтувати їх.

Жінка провину свою визнала лише частково. Вона заявила, що дійсно інколи нібито могла вдарити своїх дітей через стрес. Інших звинувачень вона не визнала. Проте експерт-психолог встановив, що діти не брешуть. 3 січня суд продовжив ув'язнення жінки до 3 місяців. Триває розслідування.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...