У Польщі знайшли мертвими матір та її однорічного сина - трагедія могла статись через хворобу дитини

У Польщі в селищі Раціборовіце в Нижньосілезькому воєводстві знайшли мертвими 36-річну матір та її 1-річного сина. Трагедія сталась після того, як батьки дізнались, що у дитини діагностували епілепсію. Про це пише wprost.pl. Тіла 36-річної жінки та її однорічного сина виловили із затопленого кар'єру у неділю, 12 березня, передають Патріоти України.

Рятувальники, які прибули на місце події, витягли з водойми два тіла: 36-річної жінки та її однорічного сина. Обставини їхньої загибелі розслідує Окружна прокуратура в Єленій Гурі.

Попередні висновки слідства вказують на те, що це могло бути самогубство. У ніч з суботи на неділю, тобто з 11 на 12 березня, чоловік жінки нібито отримав від неї текстове повідомлення. У ньому 36-річна жінка нібито повідомила, що йде з дитиною купатися. Не виключено, що у жінки стався гострий психічний розлад через те, що у її однорічного сина діагностували епілепсію.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...