У російському полоні помер оборонець Маріуполя

Олександр став на захист Маріуполя у складі територіальної оборони. У полон потрапив у 2022 році

Про смерть героя повідомила донька оборонця Маріуполя. Причини не уточнюються. Тіло воїна досі залишається в окупантів. Про це Крістіна Кошка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Більше року дівчина благала допомогти витягти батька з полону.

"9 днів, як тебе не стало, 9 днів, поки ти досі не на рідній землі. Мій улюблений татко, як ми боролися за тебе, як боровся ти і чекав на зустріч з нами. Ти завжди підбадьорював нас. Ніколи не пробачу тим, хто тебе не врятував, і це відбулося в полоні", – написала вона 30 липня.

Олександр став на захист Маріуполя у складі територіальної оборони. У полон потрапив у 2022 році

До початку повномасштабного вторгнення Олександр працював моряком. Приєднався до територіальної оборони, у складі якої став на захист Маріуполя. У полон потрапив у 2022 році.

Рік тому росіяни в Ростові-на-Дону влаштували показове судилище над українськими полоненими. На одному з фото Крістіна впізнала свого батька.

Колаж: Главред

"Здається, що 2 різні людини, але на жаль ні. Це моя рідна людина, мій тато, який рік перебуває в полоні! За що? За те, що він захищав своє місто Маріуполь, свою країну, і був на своїй території? За що такі знущання? Важко дивитися на людину, яка колись була щаслива, у якої було все, а зараз просто безпорадність та порожнеча в очах. Поверніть усіх захисників Маріуполя додому, бо вони виконали свій обовʼязок перед країною", – писала тоді Крістіна.

У березні 2024 року донька полоненого повідомила, що ростовський суд продовжив утримання українських захисників, серед яких і її батько, під вартою до 29 червня.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...