У центрі Львова вночі обвалився багатоквартирний будинок (фото)

У ніч на п’ятницю, 26 серпня, у центрі Львова стався частковий обвал багатоквартирного житлового будинку. Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

«До того, як стався обвал, мешканці побачили, що з будинком щось відбувається: осіли двері в одній із квартир, люди не могли відчинити їх. Вони зателефонували до поліції. Поліцейські оперативно виїхали на місце та своєчасно евакуювали мешканців. Коли вже всіх вивели, стався обвал частини флігеля будинку», — розповіла заступник мера міста з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

На момент обвалення будівлі, розташованої на проспекті Свободи, 23, в ній знаходилися 12 осіб, у тому числі 4-річна дитина. «Сталося руйнування трьох квартир: одна квартира повністю зруйнована, дві - частково. Також сталася повна руйнація двох нежитлових приміщень загальною площею 80 кв.м», — йдеться у повідомленні ДСНС. За підсумками пошуково-рятувальних робіт із залученням кінолога людей під завалами виявлено не було.


Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...