У Туреччині перекинувся катер із десятками туристів (фото, відео)

До місця події спрямували команди місцевої берегової охорони, тривала рятувальна операція.

Біля берегів турецької Анталії 3 листопада перевернулося прогулянкове судно, в результаті чого одна людина загинула, десятки туристів вдалося врятувати. Про це повідомляє телеканал NTV, передають Патріоти України.

У мережі було опубліковано кадри з місця катастрофи. Інцидент трапився приблизно за 50-100 метрів від берега в районі Фосфорної печери (Fosforlu Mağara) в Аланії.

За попередніми даними, на прогулянковому судні перебували приблизно 30 осіб. До місця події спрямували команди місцевої берегової охорони, тривала рятувальна операція. Також встановлювалася національність постраждалих.

"Катер з туристами перекинувся в нашому районі Аланії. Сподіваємося, що хороші новини прийдуть із регіону, куди прибули групи берегової охорони", – прокоментував подію місцевий чиновник у Twitter.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...