"Сьомий рік війни, тисячі вбитих та поранених, що ж ви, покидьки, витворяєте!": У Вінниці знайшли футболку з портретом Путіна у секонд-хенді (фото, відео)

У Вінниці в одному із магазинів секонд-хенду продавали футболку з портретом президента країни-агресора Володимира Путіна. Про це написала на своїй сторінці у Facebook українська волонтерка Наталія Юсупова, зазначивши, що обурливий товар помітили воїни ЗСУ, передають Патріоти України.

"Місто Вінниця, в магазині секонд-хенд продаються футболки з портретом Путіна і надписом: "Нас не догонят". Сьомий рік війни, тисячі вбитих та поранених, що ж ви, покидьки, витворяєте! Ще й україномовне місто! Та наші воїни догнали, і нема там більш портрета кривавого окупанта. Вас доженуть усіх, це питання часу", – написала волонтерка.

Тим часом користувач Роман Костишин оприлюднив відео, на якому видно, як патріоти розірвали одяг з Путіним на шматки та викинули у смітник. Автор ролику зазначив, що адміністрація магазину пішла на зустріч та віддала футболку сама для утилізації.

У коментарях під дописом українці висловили своє обурення тим, що в Україні на сьомому році війни продаються сувеніри із призвідником військового конфлікту на сході та окупації Криму.

"Диявол діє всередині країни! Перевіряють реакцію та пильність населення", "Я з Вінниччини, і мені соромно за це! Вибачте нам, любі Воїни", "Покидьки і зрадники, на жаль, таких ще багато. Як могли таке дозволити власники магазину? Йде війна сьомий рік", "Сором... Те, що таке продається, – великий сором", "Очманіли вкрай", "Ось так і живемо, на кожному кроці проросійські падлюки", – пишуть люди.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...