УАФ вляпалась у скандал: Випустила календар із картою України без Закарпатської області

В Українській асоціації футболу заявили, що сувенірний календар УАФ із картою України вийшов без Закарпатської області, тому що дизайнер припустився помилки.

"Нам дуже прикро це констатувати, але у сувенірному календарі УАФ за минулий, 2022 рік, було допущено прикру помилку. На одній зі сторінок календаря на карті України дизайнер примудрився "загубити" цілу Закарпатську область. Дякуємо уважним уболівальникам, які й помітили помилку! Щиро просимо вибачення у всіх патріотів і шанувальників футболу із Закарпаття та всієї України за це виключно технічне непорозуміння", – йдеться в повідомленні.

В УАФ додали, що на дизайнера вже складено догану, а також накладено "зобов'язання позапланово перерахувати донат на ЗСУ і купити додому величезну карту України, де зображені і Закарпаття, і Крим, і Донецька, і Луганська області".

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...