Україні на замітку: У ВООЗ пояснили, чому коронавірус знову "прокинувся" в Європі

Ситуація може продовжити розвиватися не кращим чином протягом найближчих місяців.

Коронавірус 2020 станом на середу, 22 липня, виявили у 15 мільйонів осіб. У низці країн Європи після невеликого затишшя знову почали фіксувати збільшення кількості нових заражених COVID-19. Це зростання викликане недотриманням фізичної дистанції між людьми, заявила офіційний представник Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Сара Тайлер. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Тайлер підкреслила, що "боротьба з пандемією – це марафон, а не спринт". "Випадки коронавірусу знову зростають у деяких державах регіону унаслідок зрушень у заходах фізичного дистанціювання", – зазначила представниця ВООЗ.

За її словами, ситуація продовжить розвиватися протягом найближчих місяців. "Там, де з'являються нові осередки, їх треба брати під контроль шляхом швидких і цілеспрямованих дій", – підкреслила представниця ВООЗ.

Тайлер також звернула увагу на те, що "ризик повторної появи і активізації хвороби" зберігається, і це вимагатиме "суворого застосування заходів у сфері суспільного здоров'я, оскільки вірус циркулює між країнами і всередині них".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно