Україну атакують небезпечні метеорологічні явища: Синоптики попередили про неприємний сюрприз

Погода в Україні найближчими днями буде туманною, але теплою. Синоптики прогнозують суху погоду з сюрпризами. Згідно з прогнозами синоптиків, 28 жовтня очікується суха погода, лише у східних областях вночі місцями невеликий дощ, передають Патріоти України.

Також синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища. "Вночі та вранці 28 жовтня у західних та Вінницькій областях очікується туман - видимість 200-500 м", - повідомляють фахівці.

У п'ятницю на заході і півдні вдень буде до +14...16 градусів вище нуля. У центральних і північних областях денна температура повітря підвищиться до 13-14 градусів тепла. На сході завтра буде прохолодно - там температура повітря вдень становитиме +9...11 градусів.

Погода на вихідні

У суботу, 29 жовтня, потеплішає скрізь, крім східних областей і Криму. На заході України очікується + 17 + 20. У центральних областях буде до +18, на півночі і півдні буде до + 17. На сході - найхолодніше, + 12 + 13.

У неділю, 30 жовтня, на сході температура підніметься до +13 +14, у більшості областей стовпчики термометрів покажуть +15 +18, а в районі Кривого Рогу ймовірно до +19. Місцями на Лівобереджі покапають невеликі дощі.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...