Україну накриє нестійка та вітряна погода: Синоптик розказав, де буде найхолодніше

Протягом найближчого тижня в Україні очікується нестійка погода з перепадами температури, опадами та поривчастим вітром в окремі дні. Про це попереджає синоптик Ігор Кібальчич, передають Патріоти України.

Синоптик пояснив, що на територію нашої країни надходитимуть повітряні маси з потужного та малорухомого антициклону, який розташувався над південною та центральною Європою.

"І хоча атмосферний тиск зберігається вище за норму, періодично проходять слабовиражені атмосферні фронти, які несуть із собою опади переважно у вигляді снігу та мокрого снігу", - каже синоптик.

За його словами, найближчого тижня погодні умови в нашій країні характеризуватимуться помітною мінливістю, з температурними коливаннями та випаданням опадів в окремі дні.

"Більш холодні повітряні маси пануватимуть на Лівобережжі України, тоді як на заході та півдні країни середня температура протягом тижня буде помітно вищою за кліматичну норму", - спрогнозував він.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...