Потужні хуртовини і ожеледиця: Синоптик попередила українців про неприємності і розповіла, коли буде потепління

У п'ятницю, 12 березня, в Україні прогнозують сніг, мокрий сніг та хуртовини, а в Києві також пройде крижаний дощ. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Потужна циклонічна система з атмосферними фронтами переміститься із Західної Європи в напрямку Східної. Вона також накриє і Україну. Тому 12 березня атмосферний фронт принесе в більшість наших областей опади. На Заході переважно буде дощ і мокрий сніг.

У Харківській і Дніпропетровській областях негода вируватиме 12 березня ввечері, або навіть наступного дня - 13 березня. Опади не очікуються лише в Криму, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

Вітер в Україні прогнозують південного, південно-західного напрямків, сильний, до штормових поривів.

Температура повітря протягом дня п'ятниці буде коливатися близько 0 градусів, на сході до -3 градусів, в західній частині буде поступово теплішати - до +4...+7 градусів.

У Києві 12 березня очікується зміна погоди. Посилиться вітер до сильного, вдень буде сніг і мокрим снігом. Температура складе 0 градусів. Потепління в країну прийде на вихідних, 13-14 березня.

Як повідо

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...